Kesin Kayıt Tarihleri

ÖSYM tarafından üniversitelerle veriler paylaşıldıktan sonra kesin kayıt tarihi ilan edilecektir.

Kesin Kayıt Yeri

İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Maslak-İSTANBUL

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1-  Ön Lisans Diplomasının aslı.

2-  4 adet 4,5 x 6 cm boyutlu vesikalık fotoğraf (Fotoğtraflar son altı ayda çekilmiş ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.).

3-  1998 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu.

4-  Doktor onaylı kan grubu kartı.

5-  Adayın Mezun Olduğu Yüksekokuldan alacağı onaylı ders içerikleri.

6-  Adayın Yüksekokul öğrenimi süresince almış olduğu dersleri ve kredilerini gösterir onaylı öğrenim belgesi (Transkript).

7-  Transkript ve ders içeriklerin sisteme girildiğine dair belge.

8-  Öğrenim Ücreti yatırıldığına dair dekont.

9-  Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği programlarına kayıt yaptıracak öğrenciler için “Gemi Adamı Olur Raporu”.

10-  Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği programına kayıt yaptıracak öğrencilerin sağlık raporu (KKTC Sağlık Bakanlığı veya TC Sağlık Bakanlığı devlet hastanelerinden veya tam teşekküllü ihtisas veya üniversite hastanelerinden alınan tüberküloz  için akciğer skopisi veya akciğer grafisi ile HIV ve HCV tetkiklerini içermelidir.).

yer    Gazimağusa / KKTC

tlf    +90 392 630 50 00